Fietsgedeelte verhuisd!

Vanaf 1 juli 2017 is het fietsgedeelte van Max Mobiel verhuisd naar De Fietsambassade Gent. Info vind je hier.

NL FR EN

home

 

COLLECTIEF PENDELVERVOER NAAR BEDRIJVENTERREINEN

 

 klik hier voor bestaande routes en hun tarieven

Bereikbaarheid, duurzame mobiliteit, personeelstevredenheid,… dit zijn heel belangrijkere thema’s voor de hedendaagse ondernemer in het Gentse.

Biedt het openbaar vervoer voor jouw organisatie geen afdoende oplossing? Wil je verzekeren dat elke potentiële goede werknemer de weg naar jouw organisatie vindt? Dan is de flexibele Max Mobiel pendelbus voor woon-werkverkeer jouw oplossing. Word mee lid van de ruime groep bedrijven die dagelijks gebruik maken van onze diensten; de Max Mobiel pendelbussen vervoeren dagelijks honderden werknemers van de Gentse stations naar hun werkomgeving. KMO’s tot multinationals zoals ArcelorMittal maken met plezier gebruik van onze pendeldiensten.

Voor wie?
Max Mobiel werkt samen met organisaties (bedrijven, uitzendkantoren, scholen, opleidingscentra, vzw's, gemeenten, werkwinkels, ... ) om collectief pendelbusvervoer te organiseren. Dan kan je als werknemer, uitzendkracht, sollicitant, stagiair,  na reservatie in onze online tool - gebruik maken van de Max Mobiel pendelbussen. Als particuliere werknemer kan je echter geen gebruik maken van onze diensten zonder samenwerkingsovereenkomst tussen je werkgever en Max Mobiel.

Zodra Max Mobiel een samenwerkingsovereenkomst gesloten heeft met je werkgever of je uitzendkantoor, kan je van onze busdiensten gebruik maken. Meer info vind je bij je HR-dienst of op ons bij onze telefooncentrale.
 

Onze troeven:

  • Vertrek- en aankomsttijden op maat van jouw organisatie; we verzorgen het transport van zowel de ochtend- als de nachtshift

  • Opstap- en stophaltes op maat van jouw organisatie; we vervoeren je werknemers tot aan de toegangspoort.

  • Flexibel reserveren: Mogelijkheid om te reserveren in onze online tool tot 23u59 voor de dag zelf 

  • Goedkoop: Een uiterst kostenefficiënte oplossing dankzij onze 50 % subsidiëring door de Vlaamse overheid

  • Fiscale voordelen voor zowel werkgever (120 % fiscaal in brengbaar,…) als werknemer

  • Duurzaam: Onze pendelbussen staan voor duurzaam vervoer. Elke bus spaart trajecten door meerdere wagens op hetzelfde moment en in dezelfde richting uit en verlicht zo de milieubelasting en verkeersdruk.

  • Jarenlange ervaring in de Gentse havenzone, centrum en de Gentse rand: Stipt en flexibel

Onze pendelbussen rijden op verschillende trajecten, vertrekken stipt op verschillende tijdstippen en locaties. De uurroosters zijn afgestemd op de werkuren van alle bedrijven, ook de nachtploegen! Als werknemer reserveer je op een eenvoudige en intuïtieve manier één of meerdere ritten in onze online reserveringstool.

Bestaande routes en prijzen

Hieronder vind je alvast een overzicht van onze bestaande trajecten:

trajecten en prijzen. 

Neem contact op:

Heb je graag nog een extra woordje uitleg? Wens je te weten te komen hoe de flexibele mobiliteitsoplossing op maat van jouw organisatie eruit ziet? Neem dan zeker contact op met onze mobiliteitsspecialisten
op 09 242 80 40 of MaxMobiel@stad.gent. We brengen je graag een bezoek om te luisteren naar jouw noden en een oplossing op maat voor te stellen.

Is jouw werkgever nog geen Max mobiel klant en wens je dat we bij je werkgever langskomen om ons pendelbusproject voor te stellen? Dat kan zeker. Geef ons gerust een seintje (09 242 80 40 of MaxMobiel@stad.gent).